Affichage de contenus web

Qui som

 

El DECRET 14/2021, de 22 d'abril, del president de la Generalitat, nomena com a comissionat de la Presidència de la Generalitat per al Pla valencià d'acció per a la salut mental, drogodependències i conductes addictives, en el context de la pandèmia per la infecció de COVID-19 a la Comunitat Valenciana, Rafael Tabarés Seisdedos. Podeu consultar el decret en el següent enllaç: 

https://dogv.gva.es/datos/2021/04/23/pdf/2021_4254.pdf

El professor Rafael Tabarés Seisdedos és psiquiatre i psicoterapeuta, catedràtic de Psiquiatria a la Universitat de València, investigador principal (IP) al Centre d'Investigacions Biomèdiques en Xarxa de Salut Mental (CIBERSAM) del Ministeri de Ciència i Innovació, director de la Unitat d'Investigació en Autonomia Personal, Dependència i Trastorns Mentals Greus de la Universitat de València.

 

És acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències Afins de la Comunitat Valenciana. És col·laborador de l'Institute for Health Metrics and Evaluation i de la University of Washington – USA. Ha publicat més de 190 articles (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=tabares-seisdedos&sort=date) i és membre del comité editorial i del panell de revisors de diverses revistes internacionals de prestigi. Ha obtingut diversos reconeixements i premis científics (The Aristotles Reserch Award; Premi Investigador de Referència de la Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica; Premi de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències Afins de la Comunitat Valenciana a la millor investigació).

Amb el propòsit que la ciutadania participe en l'elaboració d'aquest pla d'acció, el comissionat està impulsant juntament amb el seu equip de la Universitat de València un procés d'innovació democràtica que pretén involucrar la ciutadania en la definició de les polítiques públiques en matèria de salut mental. Aquest procés pioner de participació ciutadana s'iniciarà durant el mes de novembre amb el nom de Convenció Ciutadana sobre Salut Mental.